BBP 1. Sıra adayı Sarmaşık’tan EOSB’ye ziyaret

Eskişehir Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli Büyük Birlik Partisi Milletvekili adaylarını ağırladı.

BBP 1. Sıra adayı Sarmaşık’tan EOSB’ye ziyaret
03 Mayıs 2023 Çarşamba 11:24

Başkan Nadir Küpeli, 1.sıra milletvekili adayı Erkan Sarmaşık’ı ticaret hayatından da tanıdığını, ticari duruşunu, kişiliğini çok beğendiğini ve takdir ettiğini söyledi.

Küpeli, Organize Sanayi Bölgesi'nin çalışma sistemini anlatıp adaylarla tanıştı ve İmişehir'deki Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik altyapısının modernize edileceğini ve ulusal bir elektrik krizi olmadığı takdirde bu bölgede elektriğin kesilmeyeceğini, Organize Sanayi Bölgesi imkanlarının her geçen gün daha verimli hale getirmeye çalıştıklarını anlattı.

Erkan Sarmaşıki ise İmişehir'de kendi yatırımının da olduğundan bahsedip, sanayicimizin karşılaştığı her problemle ben de bizzat karşılaştım, olumlu ve olumsuz yanları ile beraber konuya hakimim dedi.Milletvekili adayı, Mecliste elinden geleni yapacağını sadece Eskişehir sokaklarında değil organize'de de çalışacağını belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.