BAŞKAN ÖZKAR SİVRİHİSAR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma töreninin bu yıl 17.’si gerçekleştirildi.

BAŞKAN ÖZKAR SİVRİHİSAR’DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİNE KATILDI
03 Eylül 2017 Pazar 10:36

 9 yıldır süren gelenek bu bayramda da bozulmadı. Bayramlaşma törenine CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, Sivrihisar Belediyesi temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Şehir merkezinden ve Türkiye’nin diğer illerinden çok sayıda Sivrihisarlı da bayramlaşma törenine katıldı. Özkar Sivrihisarlı hemşerilerinin bayramını kutlamak amacıyla yaptığı konuşmada; “Öncelikle bu bayramlaşma seremonisini uzun süredir düzenleyen başta Şenol Bey olmak üzere bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben Sivrihisar’ın çok özel bir yer olduğunu biliyorum. Sivrihisar gerçekten tarih boyunca özel bir yer olmuş. Tarihinin başlangıcını belirlemek mümkün değil, Bronz Çağı’ndan bile kalıntılar var. Yine Sivrihisar’da yetişmiş ulularımız, bilginlerimiz var. Sivrihisar böyle bir yer, böylelerini yetiştirmiş. İnşallah Sivrihisar yine bu tipte büyük insanları yetiştirmeye devam edecek. Ben bu organizasyonları bizlere sağlayan herkese teşekkür ediyorum, hepinizin bayramını kutluyorum.” diyerek Sivrihisar’ın tarihi ve kültürel değerlerine vurgu yaptı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.