BAŞKAN KURT ALEVİ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı ile bir araya geldi.

BAŞKAN KURT ALEVİ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
21 Nisan 2019 Pazar 13:32

Başkan Kurt’un makamında gerçekleşen ziyarete Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı İsmail Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Başkan Kurt’u 31 Mart Yerel Seçimlerinde gösterdiği başarı için tebrik eden İsmail Kılıç, Başkan Kurt’a Alevi Yurttaşlar ve Eskişehir Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin her zaman Alevi Yurttaşların yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi. “Türkiye’de Cemevleri’nin de ibadethane sayılması konusunda ilk karar alan Belediyesi olarak yurttaşlarımın inanç ve ibadet özgürlüğüne katkı sunmaya devam edeceğiz. Tüm ibadethaneler için koşulsuz gerçekleştirdiğimiz temizlik, bakım ve onarım hizmetlerini sürdürmekle kalmayıp, vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine Gündoğdu Mahallemize Alevi yurttaşlarımızın ibadet edebilecekleri bir Cemevi kazandıracağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.