Başkan Büyükerşen oyunu kullandı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, oyunu eşi Seyhan Büyükerşen ile birlikte H. Ahmet Kanatlı Anadolu Lisesi’nde kullandı.

Başkan Büyükerşen oyunu kullandı
14 Mayıs 2023 Pazar 13:13

Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde oyunu eşi Seyhan Büyükerşen ile birlikte H. Ahmet Kanatlı Lisesi’nde kullandı.

Sabah saatlerinde okula geldiği sırada vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Büyükerşen, seçimin ülkemize güzellikler getirmesini dileyerek, “Bir dönem öncesi milletçe yaptığımız hatayı bu seçimde düzeltme şansımız var. Umarım bu hatayı düzelterek gençlerimize daha güzel bir gelecek bırakmış oluruz. Tekrar demokratik parlamenter hukuk devleti düzeninin inşa edileceği, sevginin, saygının, demokrasinin kazandığı bir sonuç olmasını diliyorum. Eskişehir’e ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Büyükerşen okuldan ayrılırken vatandaşların fotoğraf çektirme taleplerini de geri çevirmedi. Büyükerşen, eşi Seyhan Büyükerşen ile birlikte seçim sürecinin simgesi olan kalp işareti yaparak daha sonra okuldan ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.