Bana gelen teklif yok 

İYİ Parti’nin Mihalıççık Belediye Başkan Adayı olarak Suat Uzan’ın düşündüğü yönündeki iddialar üzerine Uzan’dan açıklama geldi. Uzan, “Bana gelen teklif yok” dedi. 

Bana gelen teklif yok 
26 Ocak 2019 Cumartesi 18:02

Uzan iyi bir CHP’li olduğunu partisinin kararı neticesinde hareket ettiğini ifade ederek, “Ben Cumhuriyet Halk Partiliyim ve hala Cumhuriyet Halk Partisinin Mihalıççık belediye başkan aday adayıyım. Eğer partim ittifakın gerçekleşebilmesi için bu konu da bir görev verirse seve seve kabul ederim, ama şimdilik böyle bir oluşum söz konusu değildir. Teklif gelmemiştir. Bu hususta partimin kararları ve hemşehrilerimin çıkarları önemlidir. Ben görev adamıyım, görev gelmesini beklerim, benim bu doğrultuda bir talebim ne ittifak ortağımız iyi partiye ne de partim Cumhuriyet Halk Partisine olmamıştır, olamaz. Teşekkür ederim” diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.