Bakanlık: Çalışmalar devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’na yeni stadın adını sordu.

Bakanlık:  Çalışmalar devam ediyor
03 Aralık 2019 Salı 11:16

Süllü, yeni stadyum ve ismi ile ilgili sorularına bakanlığın, “Stadyumunun, mülkiyeti Bakanlığımız uhdesindedir. Bakanlığımıza ait, tesislerinin adları Tesislere Ad Verme Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde verilmekte olup, ad verilmesi ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” cevabının, süreci belirsizliğe ittiğini söyledi. Eskişehirlilerin, yeni stadyuma  “Atatürk Stadyumu” isminin verilmesi talebini bakanlığın yok saydığını belirten Süllü,  “Yıkılan Stadyumun adı Atatürk’tür, yeni yapılan stadyumun adı da Atatürk Stadyumu olmalıdır. Sürecin, takipçisi olmaya devam edeceğim.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.