Bakan Eroğlu sözünü tuttu

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Eskişehir ziyareti sırasında engelli bir vatandaşın istediği ceviz fidanlarını gönderdi.

Bakan Eroğlu sözünü tuttu
05 Haziran 2018 Salı 22:07

Vilayet Meydanı'da önceki gün gerçekleştirilen toplu temel atma ve açılış merasiminin ardından burada vatandaşlarla iftar yapan Bakan Eroğlu'dan ceviz fidanı isteyen 52 yaşındaki Sami Dönertaş'ın isteği yerine getirildi. 

İftar sırasında çok sevdiğini söylediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de telefonla görüştürdüğü Dönertaş'ın fidan isteğini bizzat yerine getireceğini ifade eden Eroğlu'nun talimatı üzerine Orman Bölge Müdürlüğü çalışanları Yenidoğan Mahallesi'nde gitti.

Ceviz fidanlarını teslim alan Dönertaş, sözünü yerine getirdiği için Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na teşekkür etti. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.