Bakan Dönmez: Eskişehir’e hizmet eden kim varsa görüşeceğiz

AK Parti birinci sıra adayı Bakan Fatih Dönmez, Eskişehir’e geldi. İl durağı il binası oldu. Bakan Dönmez burada yaptığı açıklamada Eskişehir ulusal çapta zaten marka İç Anadolu’nun yıldızı parlayan bir kentimiz” dedi.

Bakan Dönmez: Eskişehir’e hizmet eden kim varsa görüşeceğiz
12 Nisan 2023 Çarşamba 17:29

Bakan Fatih Dönmez Eskişehir’den övgü dolu sözler ile bahsederken, “Eskişehir’e hizmet eden kim varsa herkes ile görüşeceğiz” dedi. Dönmez açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Eskişehir’in sorunlarını taleplerini sorunlarını biliyoruz. Büyük oranda sorunları çözülmüş bir kentimiz hamdolsun. Eskişehir zaten İç Anadolu’nun yıldızı parlayan bir kentimiz. Eskişehir’in güçlü yanları fazla . Eskişehir ulusal çapta marka zaten bizimle birlikte küresel ölçekte marka yaratan bir şehrimiz olacak . Burası Yunus Emre’nin Diyarı onun diliyle konuşacağız. Eskişehir hizmet eden kim varsa onunla görüşeceğiz odalarımız belediyelerimiz hepsiyle birlikte çalışacağız. Bizim projelerimiz kaynağı belli projeler ”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.