Bakan Dönmez Cumhurbaşkanlığı seçimini işaret etti: Eskişehir turuncu olacak

Cumhur İttifakı bileşenleri basın mensupları ile bir araya geldi. Basın toplantısında soruları yanıtlayan Eskişehir AK Parti Milletvekili Bakan Fatih Dönmez 28 Mayıs’ta hedeflerinin seçim haritasında kırmızı olarak görünen Eskişehir’in rengini turuncuya çevirmek olduğunu söyledi.

Bakan Dönmez Cumhurbaşkanlığı seçimini işaret etti: Eskişehir turuncu olacak
18 Mayıs 2023 Perşembe 16:50

Bakan Fatih Dönmez 14 Mayıs’ta yapılan seçimler ile ilgili olarak,  “Eskişehir'deki oy düşüşü oranı Türkiye'den daha az. Aslında yüzde 1 farkla hem birinciliği hem bir milletvekilini kaçırdık Eskişehir'de. Biliyorsunuz Eskişehir'in vekil sayısı 7'den altıya düştü” dedi. Bakan Dönmez, 28 Mayıs seçiminde hedeflerinin seçim haritasında Eskişehir'in  meşhur olan kırmızı rengini turuncuya çevirmek olduğunu ifade ederken, seçim sonrasında enerji fiyatlarında çok fazla oynama beklemediklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.