AYŞE FERT DÖKMECİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI

AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Ayşe Fert Dökmeci, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Önce İl Başkanı Murat Özcan’ı ziyaret eden Dökmeci, ardından Mihalgazi, Sarıcakaya, Seyitgazi, Han, Çifteler, Mahmudiye, İnönü, Beylikova ve Alpu’da istişarelerde bulundu.

AYŞE FERT DÖKMECİ SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZLI BAŞLADI
03 Mayıs 2018 Perşembe 16:57

AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı Ayşe Fert Dökmeci, Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Akgün’ü makamında, İlçe Başkanı Ali Akkar’ı ilçede bulunan serada ziyaret etti.

Sarıcakaya Belediye Başkanı Faruk Güler’i ziyaretinden sonra Sarıcakaya Belediyesi Kadınlar Kooperatifi’nde İlçe Başkanı Hikmet Aknur ve Kadın Kolları Başkanı Kadriye Okur ile birlikte üretici kadınlarla bir araya geldi.

Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın’ı ziyareti sırasında sahada çalışma yapan Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Neşe Karademir ve teşkilatı ile bir araya gelme fırsatı buldu.

Dökmeci, Han İlçe Başkanı Arif Taşçı’yı ziyaretinin ardından Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen’le Sakarbaşı’nda görüştü.

10 yıl avukatlığını yaptığı Mahmudiye ilçesinde İlçe Başkanı Bünyamin Yiğit, Kadın Kolları Başkanı Eda Talay, Gençlik Kolları Başkanı Hasan Akkuş ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.


Yıllardır avukat olarak hizmet ettiği İnönü’de Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Başkanı Hasan Kırıkçı, Kadın Kolları Başkanı Sibel Zeybek ve Gençlik Kolları Başkanı Selim Şen ile değerlendirmelerde  bulunan Dökmeci, ardından Alpu’da Belediye Başkanı Rafet Demirtaş ve İlçe Başkanı Adnan Yavaş’la görüştü.

Dökmeci, Beylikova ziyareti kapsamında Belediye Başkanı Özkan Alp, İlçe Başkanı Hasan Basri Doğan ve ilçe halkıyla birlikte birlikte yağmur duasına katıldı.

Ayşe Fert Dökmeci, bu yoğun ve keyifli tempoda geçen ziyaretlerle ilgili olarak da şunları söyledi: “Kurulduğu günden beri bir çok kademesinde görev aldığım Ak Partimizin değerli teşkilatıyla, özellikle ilçe ve köylerde bir araya gelmek ve onların yaptığı başarılı çalışmaları görmekten büyük mutluluk ve onur duydum. Daha önce de söylediğim gibi yolumuz çok zor, zamanımız çok kısa. Ancak benim zaferle çıkacağımıza olan inancım tam. Her şey Eskişehir için, her şey Türkiye için” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.