AVCI: BİZDE SİYASET BELLİ MAKAMLARA GELMEK İÇİN YAPILMAZ

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, partisinin İl Kadın Kolları kongresi’nde konuştu. Avcı, kadının siyasetin her alanında yer aldığını belirterek partililer uyarılarda bulundu. Avcı, “Bizde siyaset belli makamlara gelmek için yapılmaz.”dedi.

AVCI: BİZDE SİYASET BELLİ MAKAMLARA GELMEK İÇİN YAPILMAZ
03 Şubat 2018 Cumartesi 16:12

Avcı, katıldığı Kadın Kolları Kongresi’nde partililere seslendi. AK Parti’nin kadının siyasetteki yerinin gelişmesinde önemli katkısının olduğunu belirten Avcı, “Türkiye’de kadının siyasette hak ettiği yere gelişinin ilk adımları 1994 Yerel Seçimleri sürecinde başta İstanbul olmak üzere o dönemde Erdoğan’ın gayretleriyle siyasetin öznesi haline geldi. Gerçekten kadın farkını 1994 itibaren hissetmeye başladı. Artık kadınlar lojistik destek unsuları değil bizzat siyasetin içinde, siyasetin bütün kademelerinde yer alıyorlar. Bizde siyaset belli makamlara gelmek için yapılmaz. Kadınlarımız da illa bir yerimiz olsun, koltuğumuz olsun diye çalışmıyorlar. Bugüne kadarki bütün seçim süreçlerin nasıl çalıştıklarını biliyorum. 2019’da da yerel seçimlerle başlayarak daha sora Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde kadını, erkeği, yaşlısı, genci sahada olacağız.” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.