ATAÇ TOPU TACA NEDEN ATIYOR?

Kulaktan kulağa tüm şehre yayılan iddialar, kimsenin bilmediği konularmış gibi bir kenarda usul usul bekliyor.

ATAÇ TOPU TACA NEDEN ATIYOR?
05 Haziran 2017 Pazartesi 13:47


 
Özgüven ayrı bir şey genişlik ayrı
 
Eskişehir aleni olarak görünen konuları, görmeme konusunda ciddi yeteneğe sahip olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Kulaktan kulağa tüm şehre yayılan iddialar, kimsenin bilmediği konularmış gibi bir kenarda usul usul bekliyor. “Konunun muhataplarının özgüveni ile ilgilidir” diyorum kendime. Ama öyle değil, rahatlık daha ağır basmakta zira. Tepebaşı Belediyesi’nin bazı CHP’li meclis üyelerinin adı bir şekilde usulsüz akçeli işler ile anılıyor. Ne Sayın Ataç’tan, ne meclis üyelerinden ne de AK Partililerden ses seda yok. Haberleri olsun diye şuraya kalın harfler ile yazıyorum. Kulaktan kulağa yayıldı. Herkes biliyor, kimse ‘ben duymadım, bilmiyorum’ numarası yapmasın. 

İlki acıydı ikincisi komik olur

Sinan Özkar bir kez daha bir şehit cenazesinde vatandaşları eyleme davet eder mi? Bir kez etti… Sinan Özkar mahkeme tarafından “bu suçtur” denildiği zaman Brewhart’a nazire yaparcasına “suçsa suç kahrolsun PKK, iş birlikçi AKP” paylaşımında bulunur mu? Bir kez bulundu. Daha sonra bu paylaşımını siler mi? Bir kez sildi. Bunlar trajedidir. Hafızalara yazmakta fayda vardır. İkincisinde gülünç duruma düşülecektir. Soner yazmıştı “Sinan Özkar size ne etti” diye. Kimseye bir şey ettiği yok. Kendi çalıyor kendi söylüyor. Söz sırası CHP’de.

Av belli değil avcı belli değil

AK Parti’nin içinde bulunduğu sessizliğe bakınca durum bir av sahnesinden ibaret gibime geliyor. Olabildiğince sessizlik hakim. Bir avcı, avını ürkütmemek için ağır adımlarla hedefine yürüyor zannedersin. Bir av pusmuş, avcıdan korunuyor sanki. Bu belgesel iyi hoşta. Kim av, kim avcı belli değil. İktidar partisinin Eskişehir ayağı biraz yorulmuş sanki artık metal yorgunluk mudur bu bilinmez. Ama varlıklarını hissettirmelerinde fayda var.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.