Ataç, partisinin il başkanlığı sürecini değerlendirdi

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, partisindeki il başkanlığını süreci için “Yeni il başkanı abi ya da abla rolü oynamalı” diye konuştu.

Ataç, partisinin il başkanlığı sürecini değerlendirdi
29 Kasım 2022 Salı 14:56

TBMM ziyareti için Ankara yolunda olan Ahmet Ataç, Sedef Medya Grup Başkanı Cihan Yıldırım’ın konuyla ilgili sorularını yanıtladı. Ataç, “Mevcut İl Başkanı milletvekili olmak için istifa ederse bu konuyla ilgili Genel Merkez’in yazısı var. O yazıda iki olasılık görünüyor. İçeriden, yönetimin kendi içinden atama ya da dışarıdan bir atama söz konusu… Genel Merkez sanki bunu kendi yapmak istiyor gibi… Yeni il başkanı abi ya da abla rolü üstlenmeli. Deneyimli parti büyüklerimiz var. Kimsenin hayır diyemeyeceği tecrübeli isimler var. Kadın olabilir, erkek olabilir. Benim gönlüm kadın başkandan yana… Kadının siyasete etkisi daha rahat daha kolay oluyor.”
Ataç, görev alacak yeni il başkanı için “CHP’nin İl Başkanı olsun. Kimseye tabi olmasın. Hiçbir başkanın güdümünde olmasın. Benim de olmasın… Partinin il başkanı olsun” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.