Ataç, partililerle iftarda buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP il ve ilçe örgütleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili aday adayları ile iftar programında bir araya geldi.

Ataç, partililerle iftarda buluştu
05 Nisan 2023 Çarşamba 13:24

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, CHP il ve ilçe örgütleri, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili aday adayları ile iftar programında bir araya geldi.  Ataç, etkinlikte yaptığı konuşmasında, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere vurgu yaparak, “Önümüzde çok ciddi, cumhuriyet döneminin en önemli seçimi var. Amacımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu ülkemizin 13’üncü cumhurbaşkanı yapmak” dedi.

CHP’den milletvekili aday adayı olan isimlere de seslenen Ataç, “Bazılarınız aday olacak, bazılarınız olamayacak. Hiçbiriniz küsmeyecek, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ben seçim kaybettiğim dönemde küsmeden 5 yıl çalışarak Tepebaşı’nı, AKP’den kazanmayı başardım. Küsmenin siyasette yeri yoktur. Tepebaşı’nda yakaladığımız başarı, yıllardır ilmek ilmek yaptığımız çalışma ile oldu. Bugün gittiğimiz her yerde hemşehrilerimizin bize kapısı açık, Allah’a çok şükür. Bu şekilde çalışarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu açık ara cumhurbaşkanı yapacağımıza inancım tam” ifadelerini kullandı. 

“Zorlu bir süreci birlikte aşacağız”

CHP İl Başkanı Recep Taşel, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin yeni bir hikaye yazmak zorunda olduğunu söyledi.  “Önümüzde zorlu bir süreç var ama bu süreci aşacak gücümüz de var” diyen CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, “Birilerini bu ülkeden göndermek üzere hep birlikte hareket edeceğiz. Beraber güzellikleri, sevgiyi, umudu bu ülkeye getireceğiz” diye konuştu.  CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ise, seçimlerde tarihi bir mücadeleyi hep birlikte vereceklerini belirterek, aday listesinde kimin olacağının ya da olmayacağının bir önemin olmadığına vurgu yaptı. 

“Namusunuz gibi bu seçime sahip çıkın”

İftar programına katılan CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ise, Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu ve yaşadığı depremlerden ders alması gerektiğini belirtti.  “11 yıkık il için bu seçime namusunuz gibi sarılmanız lazım” diyen Şahin, şunları söyledi: “Eşinize, çocuğunuza, babanıza, en sevdiğinize sarılır gibi bu ülkeye, bu bayrağa, bu vatana sarılmanız lazım. Burada her türlü imkanı olanlar iyi sarılsın ki bizler de baharı yaşayalım. Herkesten çok bizim ihtiyacımız var buna, aslında sizin burada 11 yıkık il için de söz vermeniz lazım. Namusunuz gibi bu seçime sahip çıkmaya söz verin lütfen. Gerçekten bu ülkede gelecek endişesi yaşayan, demokrasi, adaleti, hakkı, hukuku, kardeşliği, sevgiyi özleyen herkesin yapması gereken budur.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.