ATAÇ, İL BAŞKANLIĞI İÇİN NABIZ YOKLADI

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, 24 Aralık’ta yapılacak il kongresi öncesi ilçe başkanlarıyla buluşarak, il başkanlığı konusunda nabız yokladı.

ATAÇ, İL BAŞKANLIĞI İÇİN NABIZ YOKLADI
16 Aralık 2017 Cumartesi 16:06

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ilçe başkanları ile Trakya Resteuran’ta akşam yemeğinde buluştu. Toplantıda Ataç’a, Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Hasan Tutucu da eşlik etti.

Bazı ilçe başkanlarının katılmadığı toplantıda, ‘il başkanı kim olmalı’ sorusuna yanıt arandı.  Kimi destekleyeceği konusunda isim vermeyen Ataç’ın, ilçe başkanlarının kimi destekleyip, kimi desteklemedikleriyle ilgili fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi.

İlçe başkanlarının tek tek görüşlerini alan Ataç’ın, ilçe başkanlarının belirleyeceği ortak bir adaya destek olabileceği konusunda fikir beyan ettiği öğrendildi.

Toplantıda mevcut il başkanı Sinan Özkar’da konuşuldu. Ataç’ın, Özkar için ‘taraflı’ cümlesini kurduğunu ve kendisi ile Özkar arasında yaşanan sorunlar hakkında ilçe başkanlarına dert yandığı ifade edildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.