Ataç: Emanet oylar geri gelecek

ES TV’ye konuşan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, yerel seçimler için iddialı konuştu.

Ataç: Emanet oylar geri gelecek
03 Ekim 2018 Çarşamba 12:56

24 Haziran seçimlerinde Tepebaşı bölgesinde partisinin yaşadığı oy kaybının yerel seçimlerde yükseleceğini ifade eden Ataç, “24 Haziran seçimlerinde AKP ile bizim aramızda 10 bin oy farkı var.  42 bin oy ise İYİ Parti’ye ve HDP’ye gitmiş. Bu bana göre çok ciddi bir oy. Ben o oyların emanet oy olduğuna inanıyorum. Çünkü Eskişehir halkı hem Yılmaz Büyükerşen hocamızı hem de beni parti üstü kabul ediyor. Yani şahsımıza oy verdikleri için orada parti sıkıntısı olmuyor, siyasi bir sıkıntı yaratmıyor.  O açıdan o oyların geri geleceğine inanıyorum.  Bütün çalışmalarımıza zaten bunun üzerine yapacağız” dedi.

Ataç, AK Parti-MHP ittifakı içinse, “MHP bu seçimlerde çok ucuz hesaplara gelmeyecek. ‘Liste başı, şunu bunu…’ diyecekler ama olmayacak.  Örneğin MHP Eskişehir’de ‘Ben Tepebaşı’nı, Odunpazarı’nı, Günyüzü’nü…istiyorum’ diyecek ama bu ittifakın tabanı tutmaları mümkün değil. Çünkü Eskişehir’de bizlere çok ciddi bir güven var. Bu güven nedeniyle farklı partilerdeki vatandaşlarımız o oyları bize veriyor” ifadelerini kullandı.

                                                                                 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.