Ataç: Diyaloğumuz ilerleyen süreçte de devam edecek

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İYİ Parti Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Buluşmada kent ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ataç: Diyaloğumuz ilerleyen süreçte de devam edecek
14 Eylül 2020 Pazartesi 16:16

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın siyasi partilerin temsilcileri ile temasları sürüyor.

Başkan Ataç bu kapsamda İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Mehmet Ektaş’a ziyarette bulundu. Parti il binasında gerçekleşen buluşmada Başkan Ataç, Ektaş ve yönetimi ile kent ve ülke gündemine dair görüş alışverişinde bulundu. Ziyarete ilişkin bir değerlendirme yapan Başkan Ataç, “Geçtiğimiz yerel seçimlerde birlikte ve güzel bir çalışma örneği ortaya koyduk. Partilerin iletişim ya da iş birliği içinde olması bir demokrasi göstergesidir. Bugün Avrupa’daki iktidarlara baktığınızda, 7-8 partinin bir araya gelerek ülkeyi başarıyla yönettiğini görebiliyoruz. Genel Başkanlarımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Meral Akşener de ülke sorunlarına ilişkin çok değerli tespitleri ve tecrübeleri ile ittifakımıza başarıyla önderlik etmeyi sürdürüyor. Bugün de Sayın Mehmet Ektaş Başkan ve yönetimi ile kentimizi konuştuk, ülke sorunlarını ele aldık. Birçok konuda hemfikir oluyoruz. Diyaloğumuz ilerleyen süreçte de devam edecek ve belki de güzel fikirler ile başarılı çalışmalar yapacağız. Millet İttifakı’nın en iyi örneklerinden bir tanesini burada çıkarmış olacağız diye düşünüyorum” diye konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Aktaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Türkiye, Millet İttifak’ının belediye başkanları ile nasıl belediyecilik yapılabileceğini ve ülkenin de nasıl yönetilebileceğini Türk halkına gösteriyor. Eskişehir olarak biz çok şanslıyız. Özellikle sosyal belediyecilik anlayışı ile öne çıkan Tepebaşı Belediyesi kentimizde. Tepebaşı Belediyesi’nin ekonomik, alt ve üstyapı çalışmalarının yanında Alzheimer hastalarından engelli vatandaşlarımıza kadar geniş bir yelpazede belediye hizmetlerini herkese ulaştırması, onların mutluluk ve huzuruna verilen katkı, bizim için büyük bir övünç kaynağı. Bu belediyecilik anlayışı, ittifak bileşenlerinin ileride Türkiye’yi nasıl yönetebileceğini gösteriyor. Ayrıca Eskişehir’in her sorunu kısa sürede çözüme kavuşuyor. Tepebaşı Belediyemizin hizmetleri engel tanımadan sürdürüldüğü için mutluyuz. Bizler de bu devamlılığa önerilerimiz ile katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu anlamlı ziyaret ve samimiyeti için çok teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.

Başkan Ataç, Başkan Ektaş’a günün anısına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir büstünü armağan etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.