Arslan vatandaşlarla bir araya geldi

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı İbrahim Arslan, Ertuğrulgazi Mahallesinde bulunan Raykent Kıraathanesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Arslan vatandaşlarla bir araya geldi
17 Nisan 2023 Pazartesi 12:44

28. Dönem Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı İbrahim Arslan, Ertuğrulgazi Mahallesinde bulunan Raykent Kıraathanesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve Eskişehir'in sorunlarının konuşulduğu toplantıda,  Arslan,  mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinledi.   Her zaman halkın yanında olduklarını ve sorunları çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Arslan, Ertuğrulgazi Mahallemizdeki Raykent Kıraathanesi'nde kendisiyle bir araya gelen tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Arslan, "Hemşehrilerimizin sorunlarına kulak vererek, hep birlikte daha güzel bir Eskişehir için çalışacağız. Esnafımızın ve mahalle sakinlerimizin sorunları bizim için önemli ve değerlidir. Sizlerin taleplerini dinleyerek, çözümler üretmek için elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu. İbrahim Arslan, Eskişehir için yürüttüğü çalışmalarına devam edeceğini ve halkın taleplerini dikkate alarak, daha güzel bir Eskişehir için çalışacaklarını belirtti

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.