Ali Ünal CHP'den aday adayı

Ali Ünal, CHP'den miletvekili aday adaylığını açıkladı. Ünal, pazar günü parti binasında yapacağı açıklamaya Eskişehir halkını davet etti.

Ali Ünal CHP'den aday adayı
03 Mart 2023 Cuma 14:50

Basın mensupları ile bir araya gelen Ali Ünal, CHP milletvekili aday adaylığını duyurdu. Ülkede liyakatin yerini sadakatin aldığını, Cumhuriyetin neredeyse tüm kurumlarının yok edildiği belirten Ünal, “İnsanların fakirleştirildiği, Eğitimde çağdaşlaşmanın yerine tarikat ve sapkın cemaatçilerin tercih edildiği, Sağlığın tamamen paraya dayandırıldığı,randevu bile alınamadığı İşçilerin, memurların ve emeklilerin geçinemediği, üreticilerin çiftçilerin yüksek girdiği, maliyetlerinin altında ezildiği Toplumun hak, hukuk, adalet arayışının neredeyse son bulduğu şu zaman diliminde

Ülkemizi tekrar ayağa kaldırmak için Gençlere, kadınlara, çocuklara umut olmak için,

Temiz yarınlar için, Önceliği insana verdiğimiz için, Parasız sağlık, parasız eğitim dediğimiz için,

Ülkenin aydınlık sigortası olan Cumhuriyet Halk Partisinden cumhuriyetimizin 100. yılında

Gençliğin umudu var, Gençliğin heyecanı var,Gençliğin vizyonu var. 'Gençliği yüzü var" diyerek,

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için Milletvekili adayı oluyorum.." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.