ALİ DEMİREL YENİDEN ADAY ADAYI

2015 genel seçimlerinde AK Parti’den milletvekili adayı olan Ali Demirel, 24 Haziran genel seçimlerinde yeniden milletvekili aday adayı.

ALİ DEMİREL YENİDEN ADAY ADAYI
30 Nisan 2018 Pazartesi 23:46

Demirel, AK Parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile aday adaylığını açıkladı. Demirel, siyasete 2002 yılında AK Parti ile başladığını ve bugüne kadar partinin değişik kademelerinde görev aldığını ifade etti. ‘Kendi ikbalim ve şahsi çıkarım için hiçbir zaman siyaset yapmadım” diyen Demirel sözlerini şöyle sürdürdü: “Makam ve koltuk sevdasında olmadım. O koltuklar milletin emaneti olup geçicidir.”

NEDEN ADAY  OLDUĞUNU AÇIKLADI

Demirel, milletvekilliğine neden aday olduğunu; “Milletçe istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğimiz bu dönemde, ülkemin çıkarları için, kurulan ‘milli cumhur ittifak’ında yer almak için, ülkemizin istikrarını  ve güvenini artırarak daha da güçlendirmeye katkı için, ekonomik ve manevi kalkınmayı hızlandıracak, devletimizin ayaklarına bağlı olan prangaları söküp atacak cumhurbaşkanlığı sisteminin tam anlamıyla tesis edilmesi için, Eskişehir’imizi AK belediyeciliğin en iyi hizmetleriyle tanıştırmak için, 100 binden fazla üyesi olan, beni yetiştirip buralara kadar getiren teşkilatımızın eli olmak, dili olmak, kardeşi olmak, sıkıntılı günlerinde yanlarında olmak ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sesi olmak için, yeni Türkiye de önce yeni Eskişehir olmak için üyesi olmaktan eşsiz ve sonsuz onur duyduğum partim olan AK Parti’den milletvekili adayı oldum” sözleriyle açıkladı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.