AKŞENER'DEN ÜMİT ÖZDAĞ YORUMU:HAYATTA BAŞARILAR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir’e gelerek esnaf ziyaretlerinde bulundu. Burada bir gazetecinin Ümit Özdağ’ın istifası ile ilgili sorduğu soruya “Ülkenin gündemi bu mu be oğlum?” diyerek Özdağ’a hayatta başarılar diledi.

AKŞENER'DEN ÜMİT ÖZDAĞ YORUMU:HAYATTA BAŞARILAR
04 Mart 2021 Perşembe 13:23

Akşener esnaf ziyaretleri yaparken basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin Ümit Özdağ’ın istifası ile ilgili soruya Akşener, “Ülkenin Gündemi Bu mu be oğlum?” diye karşılık verdikten sonra açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

2020 20 Ocak’ta başlattığım esnaf gezilerinin bugün Eskişehir ayağındayız. Esnafın dertlerini dinledik ve bu dertlere yönelik çare oluşturabilecek çözümleri hayata geçirmek için gayretlerimiz olacak. İktidarı uyarmaya devam edeceğiz. Bugün milleti, işsizi, çiftçiyi, emekliyi, üniversite mezunu işsiz gençleri ülkenin öznesi yapabilmek için buradayız. Sayın Özdağı’ın istifası nasıl değerlendiriyorsunuz dediniz. Kendisine başarılar diliyorum siyasi hayatında. Yollar ayrılmıştır. Prensibimdir, benin ayrı yola çıkmış bir siyasetçiyi peşin suçlamak gibi bir tavrım olmadı. Bizden ayrılmış milletvekili dahil olmak üzere. Dolayısıyla şimdi milletin huzuruna çıkmıştır. Millet tartacak. Temel hakem millettir. Hep birlikte göreceğiz.  Başarılar diliyorum. Hayatta başarılar diliyorum.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.