AKIN SALLAREL YENİDEN ADAY

CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, 3 Aralık 2017 tarihinde Porsuk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan 4. Olağan Odunpazarı İlçe Kongresinde yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

AKIN SALLAREL YENİDEN ADAY
25 Kasım 2017 Cumartesi 12:32

Parti İl Binası'nda yaptığı basın toplantısı ile adaylığını kamuoyu ile paylaşan Sallarel, "2015 yılında göreve geldiğimiz günden beri kendimize koymuş olduğumuz hedefler doğrultusunda parti odamızda masamızda oturarak değil sokakta halkın içinde esnafımızla, işçimizle, emeklilerimizle ve öğrenci kardeşlerimizle beraber olduk. Ülkemizin geleceği adına çok önemli olan Referandum sürecinde Hayır’ı örgütlemek adına üyelerimize bilgilendirme toplantısı yaptık. Bu süreçte hiçbir sandığımız boş kalmadı. Bundan önce ki dönemlerde yaşanmış olan müşahit sıkıntısını aşarak her sandığımızda en az iki gözlemci arkadaşımızı görevlendirerek sandık güvenliğimizi yüzde 100 başarıyla sağladık. Ciddi çalışmalarımız sonucunda Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle beraber Eskişehir’de %58 Odunpazarı’nda %60 Hayır’ı önde çıkardık. Burada bu mücadeleyi veren herkese tekrar teşekkür ediyorum."dedi.

Cumhuriyet'in temel değerlerinin baskı altında olduğuna dikkat çeken Sallarel, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurucusu olduğu Cumhuriyetimiz tüm uygulamalarıyla “Haksızlık, Hukuksuzluk ve Adaletsizlik” üreten bir siyasi kadronun boyunduruğu altındadır. Kurucu değerlerinden koparılmış olan Cumhuriyetimizi bu boyunduruktan kurtaracak yegane çare temelinde Adalet, Eşitlik ve Özgürlük olan eksiklikleri giderilmiş bir parlamenter demokrasidir. Ancak parlamenter demokrasi toplumumuzu özlemini duyduğu huzura ve barışa ulaştırabilir. Bu bağlamda şahsım ve yönetim kurulumuzla birlikte 2019 yılında yapılacak ülkemizin kaderini belirleyecek seçimlerde yılmadan, yorulmadan çalışacağımıza söz veriyorum. 2019 yılı hedefimiz 2014 yılında yüzde 42 oy oranı ile kazandığımız Odunpazarı Belediyemizi en az yüzde 50 oy oranı ile tekrar kazanıp halkımıza Sosyal Demokrat belediyecilik anlayışıyla hizmet etmeye devam etmek olacaktır." ifadelerini kullandı.

"Mevcut Belediyelerimiz Büyükşehir, Tepebaşı, Mahmudiye ve Han Belediyelerini tekrardan kazanıp kırsalda en az 3 belediyeyi Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışına kavuşturacağız." diyen Sallarel, 3 Milletvekilliği sayısını koruyacaklarını ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde Parlamenter Demokrasiyi ülkemize tekrardan kazandırmak için çalışacaklarını kaydetti. Sallarel şöyle devam etti: "Buna olan inancımız tam. Kadrolarımız hazır. Sizler ile el ele verdiğimizde bu hedefe cok net bir şekilde ulaşacağız. Bu doğrultuda 3 Aralık 2017 tarihinde Porsuk Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan 4. Olağan Odunpazarı İlçe Kongresinde Odunpazarı İlçe Başkanlığına tekrar aday olduğumu belirtmek istiyorum. Bu yolda hep birlikte çalışacağız, hep birlikte mücadele edeceğiz ve Biz başaracağız."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.