AKDOĞAN’DAN İTTİFAK AÇIKLAMASI

Büyük Birlik Parti (BBP) MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan ittifak konusunda açıklamalarda bulundu.

AKDOĞAN’DAN İTTİFAK AÇIKLAMASI
16 Ocak 2019 Çarşamba 10:31

HABER: GÖKHAN KOÇAL 

Büyük Birlik Parti (BBP) MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan ittifak konusunda açıklamalarda bulundu. İttifak görüşmelerinin devam ettiğini söyleyen Akdoğan, Eskişehir’de ittifak olması durumunda Günyüzü ve Sivrihisar’ı istediklerini söyledi.

Esgundem26.com’a konuşan Akdoğan, ittifak görüşmelerinin devam ettiğini aktararak, “AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ile dün Genel Sekreterimiz ve Genel Başkan Yardımcımız bir görüşme yaptılar. Bu görüşme neticesinde bizim birtakım taleplerimiz oldu. O talepler olumlu olmakla birlikte Sayın cumhurbaşkanına iletilecek. Önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Genel Başkanımı Sayın Mustafa Destici bir görüşme yapacak. Bizim Eskişehir’deki durumumuz o zaman netleşecek” dedi.

2 İLÇEYİ İSTİYORUZ

Akdoğan ittifak olması halinde Sivrihisar ve Günyüzü Belediyelerini istediklerini belirterek, “Bizim adaylarımız belli. 15 adayımız mevcut ancak Cumhur İttifakı söz konusu. Cumhur İttifakı içerisinde değerlendirme yaptık. Sivrihisar ve Günyüzü’nde tasarruf sağlanabilirse Odunpazarı, Tepebaşı ve Büyükşehirde AK Parti adaylarının desteklenmesiyle ilgili talebimizi sunduk. Büyük ihtimalle kabul edilecek. Bu kararımız Sayın Cumhurbaşkanına sunuldu.  Eğer kabul görmezse adaylarımız hazır” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.