AK Parti’nin bayramlaşma töreninde yerel seçim vurgusu: “15 belediyenin 15’ini de alacağız”

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığınca Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ (TÜLOMSAŞ) Sosyal Tesislerinde bayramlaşma töreni düzenlendi. Törende konuşan İl Başkanı Zihni Çalışkan, Eskişehir’in kökleşmiş sorunlarını çözmek için AK belediyecilik ile tanışma vakti geldiğini belirterek, “15 belediyeyi alacağız” dedi.

AK Parti’nin bayramlaşma töreninde yerel seçim vurgusu: “15 belediyenin 15’ini de alacağız”
23 Ağustos 2018 Perşembe 18:41

“Çözüm AK Belediyecilik”

Bayramlaşma töreninde konuşan Çalışkan 24 Temmuzda göreve atandıklarını hatırlatarak, “AK Parti, ailesi geleneği olan bir ailedir. Bizden önce gören alan il yönetim ve yürütme kurullarının hepsine teşekkür ediyorum. Önümüzde yerel seçimler var. 7 ay gibi bir süreçte Eskişehir’i AK Belediyecilik ile tanıştıracağız. Son günlerde merkez belediyelerinin hizmet yarışına girdiklerini görüyoruz. Artık seçim yaklaştıkça yapılan bu hizmetlerin oy avcılığı anlamına geldiğini herkes biliyor ve herkes farkında. Eskişehir’in köklü sorunları var trafik sorunu gibi, kentsel dönüşüm gibi bu sorunlara köklü akılcı çözümleri ak belediyecilik ile çözüme kavuşturacağız” dedi.

"Bize düşen gayret göstermektir"

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı da milletvekilliği seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart 2019 mahalli seçimlerinde de ildeki tüm belediyeleri alacakmış gibi çalışmakla mükellef olduklarını söyledi.

Yeni atanan İl Başkanı Zihni Çalışkan ve ekibine hayırlı olsun temennisinde bulunan Avcı, "Eskişehir'in büyükşehir dahil olmak üzere tüm belediyelerin AK belediyecilikle tanışması beklentisi var. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi gayret bizden başarı Allah'tan. Alırız alamayız ama bize düşen bu gayreti göstermektir. Yeni il yönetimimizde o kararlılığı, gayreti ve iradeyi görüyorum. Yönetimlerde bulunan tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. İnşallah en iyi neticeyi alırız." değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay da son dönemlerde yaşatılmaya çalışılan ekonomik savaşın, ülke halkının birlik ve beraberliğiyle bertaraf edildiğine değinerek, Türkiye'nin oyunu bozan ve bölgesinde oyun kuran bir ülke olduğunu kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.