AK PARTİLİ KADINLARDAN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 25 Kasım Kadına Şiddet ve Mücadele Günü öncesinde yaptığı, “Erkek işsizse, eve yeteri kadar para gelmiyorsa akşam tencere kaynamıyorsa bu erkek de gelir hıncını karısından alır” açıklamaları sonrası Kılıçdaroğlu’na tepki göstererek, özür dilemeye davet etti.

AK PARTİLİ KADINLARDAN KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ
26 Kasım 2017 Pazar 10:25

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığınca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "kadına şiddet"e yönelik sözleri üzerine yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü yaklaşırken, bizler insan olmanın sorumlulukları çerçevesinde, şiddetin her türünü ve her kaynağını yok etmeye azmetmiş bireyler olarak, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun anlamsız ve medeniyet anlayışımızdan uzak açıklamalarından dolayı derin üzüntü içerisindeyiz" ifadelerine yer verildi.

İnsanlığın büyük bir kesiminin çok yönlü şiddete maruz kaldığı bir çağda bulunulduğuna, yaşamın her alanının hak ve adalet mücadelesinde geçtiğini vurgulanan açıklamada, "Kılıçdaroğlu'nun şiddeti normalleştirmeye yönelik bu çirkin açıklamasını kınıyoruz" değerlendirmesi yapıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.