AK Partili Günay’dan esnaf ziyareti

AK parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay Vatan Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Günay ziyaretini esnaf lokantasında çorba içerek tamamladı.

AK Partili Günay’dan esnaf ziyareti
07 Aralık 2021 Salı 16:01

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Vatan Caddesi esnafını ziyaret etti. Esnaflarla sohbet eden, öneri ve isteklerini dinleyen Prof. Dr. Günay, yaptığı açıklamada Bugün Vatan Caddesindeki benim için bir dönem komşu olan esnaflarımızı ziyaret ettim, kendileriyle sohbet ettim, hayırlı işler diledim. Hem eski günleri yad ettik hem de işleri hakkında konuştuk. Yüz yüze görüşmelerimizde sıkıntılarını, önerilerini dinlemek bizler için çok önemli. Pandemi döneminde zorlu bir süreçten çıkan esnafımız, yazın turizm ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın yarattığı hareketlilikten memnun olduklarını ilettiler. Aynı zamanda raf ürünlerini yenileme maliyetlerindeki artışla ilgili sıkıntılarını dile getirdiler, aynı malı yerine koymada sıkıntı yaşadıklarını belirttiler.” dedi.

Eski Seçim Koordinasyon Merkezinde Çorba İçti

Prof. Dr. Günay, Haziran ve Kasım 2015 seçimlerinde Seçim Koordinasyon Merkezi olarak kullandığı yerde açılan lokantada çorba içen Günay, 2015 Seçimlerinde burada SKMmiz vardı. Geç saatlere kadar burada çalışıyorduk. Çevre esnafımız ile özel bir iletişimimiz oldu. Allah razı olsun o dönemde her biri ben yokken kendi yerleri gibi kol kanat oldular. Ayrılırken de İsmail Teftik tarafından organize edilen çok güzel bir toplantı yapmıştık. Bu gün birlikte çorba içtik, sohbet ettik. Esnaf lokantalarımızın yeri ve lezzeti her zaman özel olmuştur benim için. Diğer esnaflalarımızla çay içtik, sohbet ettik, piyasa ile ilgili görüşlerini aldık. Komşulukları için de tekrar teşekkür etme şansım oldu kendilerine, eski günleri hatırladık.” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bulent - 2 yıl önce
Masallağ masallağ