AK Partili Çalışkan, genç girişimcilerle bir araya geldi

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Genç Esnaf Buluşmaları” programı kapsamında girişimci gençlerle bir araya geldi.

AK Partili Çalışkan, genç girişimcilerle bir araya geldi
05 Ekim 2022 Çarşamba 13:51

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, “Genç Esnaf Buluşmaları” programı kapsamında girişimci gençlerle bir araya geldi. 

İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen programa; İl Başkanı Zihni Çalışkan, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Osman Ertuğrul Yörük, Gençlik Kolları MKYK üyesi Osman Nuri Anbarkaya, Gençlik Kolları MKYK üyesi Derya Çıraklı, İl Gençlik Kolları Başkanı Musab Tayyib Altınkaynak ve çok sayıda genç esnaf katıldı.   

Gençlerle bir araya geldikleri toplantılarda sorun, talep ve önerileri alarak, birlikte ne yapabilirizi tartıştıklarını söyleyen Çalışkan, “Gençlerimiz teknolojiyi yakından takip ediyorlar ve dijitalleşme noktasında her fırsatı değerlendiriyorlar. Lakin gençlerimiz algı oyunlarına karşı daha dikkatli olmalı, özellikle sosyal medya üzerinden yapılan dezenformasyona kapılmadan ülkemiz ve milletimiz için üretmeye devam etmeliler. Hükümetimiz her daim gençlerimizin yanında ve gençlerimize yol haritası olacak projeler üretmek için durmaksızın çaba sarf ediliyor. KOSGEB vasıtasıyla, her yıl ihtiyaca ve gelen taleplere göre iş kuracak gençlerimize hibe ve faizsiz kredi destekleri sürüyor. Ufku açık gençlerimizi gördükçe ülkemizin geleceğinden çok daha emin oluyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.