AK PARTİLİ BAŞKANLAR KONGREDE GÜNYÜZÜ İÇİN İŞ İSTEDİ

AK Parti Günyüzü İlçe Kongresi yapıldı. Kongrede konuşan İlçe Başkanı Şahin ile İlçe Belediye Başkanı Arayıt, ilçedeki işsizlikten dert yanarak, istihdam konusunda ayrıcalık istedi.

AK PARTİLİ BAŞKANLAR KONGREDE GÜNYÜZÜ İÇİN İŞ İSTEDİ
27 Ağustos 2017 Pazar 15:27

AK Parti Günyüzü İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Mehmet Tevfik Şahin, konuşmasında işsiz sorununa dikkat çekti. Şahin Kongreye katılan il başkanı ve milletvekillerinden istihdam konusunda kendilerine öncelik tanınmasını isteyerek, şunları söyledi: “İstihdam konusunda bize biraz daha fazla öncelik tanımanızı istiyoruz. Biz bunu fazlasıyla hak ettiğimize inanıyoruz.  Şeyh Edebali’nin dediği gibi; ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın.’ Sizler de bizi güçlendirin ki, biz de daha fazla destek verelim.”
 
“İşçi konusunda bir miktar daha destek olun”
 
Günyüzü Belediye Başkanı Remzi Arayıt da, ilçe başkanının istihdam ile ilgili isteğine destek verdi. Arayıt, “Az önce ilçe başkanımız sözleriyle de belirtti. ‘İstihdam konusunda biraz daha ayrıcalık istiyoruz’ dedi. Doğrudur, Günyüzü ilçemiz 12 seçimdir hep birinci. Gerçekten Eskişehir’in akyüzü. Biz kendimizle gurur duyuyoruz. Şuna inanın il başkanımız, vekillerimiz, tüm teşkilatımız Günyüzü ile gurur duyuyor. Bunun karşılığında bir miktar daha Sayın Genel Başkan Yardımcımız başta olmak üzere, bakanımızdan, vekilimizden ve özellikle il başkanımızdan işçi konusunda destek istiyoruz. Bu konuda hemşerilerim önünde bu desteği almış kabul ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.