AK Parti’den Tepebaşı’na içkili yer tepkisi

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca, Tepebaşı Belediye Meclisi’nde CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla Hoşnudiye Mahallesi’ndeki bazı sokak ve caddelerde yer alan eğlence mekanların içkili yerler bölgesine alınmasına tepki gösterdi.

AK Parti’den Tepebaşı’na içkili yer tepkisi
07 Temmuz 2018 Cumartesi 18:29

Kaynarca,  kararın etraflıca tartışılmadığını ve çok yönlü irdelenmediğini savunarak, daha önce belediyenin etrafında ve sınırlı alanlarda olan içkili yer ruhsatının çok daha geniş bir alana yayıldığına dikkat çekti. 

Ülkenin ve şehrin yönetenlerin gençlerin sağlık, ahlak ve kültürel gelişimlerini kollamak, kötü alışkanlık yollarını engellemekle görevli olduğunu anlatan Kaynarca, “Yakın zamanda açılacak özel okul, hali hazırda var olan kreş, az ileride faaliyet sürdüren çocuk kursları ve dil okulları gibi bir bölge hangi anlayış ile kabul görebilir” dedi.

Kentte yeteri kadar içkili mekan olduğuna vurgu yapan Kaynarca, AK Parti olarak her vatandaşın hayat tarzına saygıları olduğunun altını çizdi. 

Mecliste alınan kararın yanlış olduğunu ve bu yanlışa ortak olmayacaklarını ifade eden Kaynarca, hukuki süreç başlatacaklarını kaydetti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent - 6 yıl önce
Partı ilce baskanisin efendi abartma konumunu, sana mi kaldi ahlak bekciligi!
Avatar
Batca26 - 6 yıl önce
O sokaklarda oturan vatandaşlar ne diyecek?Böyle nır ilan için o sokakların boşaltılması lazım.Kaldıki o bölge şehrin içi sayılır.Ey belediye seçim var dikkat et.