AK PARTİ’DEN BBP’YE GEÇTİLER

AK Parti Sivrihisar İlçe Eski Başkanı Davut Özen ve AK Parti Sivrihisar Gençlik kolları eski Başkanı Soner Yücel, Büyük Birlik Partisi’ne katıldı.

AK PARTİ’DEN BBP’YE GEÇTİLER
15 Şubat 2019 Cuma 17:07

AK Parti Sivrihisar İlçe Eski Başkanı Davut Özen ve AK Parti Sivrihisar Gençlik kolları eski Başkanı Soner Yücel,  BBP Sivrihisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Çini'ye destek vermek için Büyük Birlik Partisi’ne katıldı.  BBP Sivrihisar İlçe Koordinatörü Sedat Şimşek ve Halil Nural Destici ile birlikte Ankara’ya giden  Yücel ve Özen’e rozetleri Genel Başkan Mustafa Destici taktı.

Büyük Birlik Partisi Sivrihisar Bölge koordinatörü Sedat Şimşek yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye Memleketi İlçesi Sivrihisar Belediyesi’nin anahtarını teslim edeceğiz. Onun desteği ile Sivrihisar’ımızı birlikte kalkındıracağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.