AK Parti’de ‘temayül’ heyecanı

24 Haziran 2018'de yapılacak seçimler öncesinde AK Parti Eskişehir Milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan temayül yoklaması başladı.

AK Parti’de ‘temayül’ heyecanı
05 Mayıs 2018 Cumartesi 13:46

38 aday adayının olduğu ve Atatürk Spor Salonu’nda saat 10:00'da başlayan yoklamanın saat 16:00'ya kadar süreceği öğrenildi.

Buradan çıkacak olan sonuçlar AK Parti Genel Merkezine gönderilecek ve Milletvekili adaylarının belirlenmesinde önemli rol oynayacak.

AK Parti İl Başkanı Murat Özcan, konuşmasında, “Cumhurbaşkanımızın açıklamalarıyla birlikte Türkiye’nin gündeminde 24 Haziran seçimleri yerini aldı.  Hızlı bir şekilde aday adaylık süreci başlatıldı. Aday adaylığı süreci bittikten sonra Genel Merkez’in talimatıyla beraber bir teşkilat yoklaması istendi. Bugün de, bu vazifeyi yerine getiriyoruz.  AK Parti büyük bir camia. İç tüzüğü olduğu kadar kendi gelenekleri de var. Demokrasinin ana unsuru olan temayül yoklamasını teşkilatımızla birlikte yerine getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.   

AK Parti Eskişehir eski Milletvekili ve 27’inci dönem milletvekili aday adayı Salih Koca, “Bugün önemli bir gün. Demokrasinin tabana kadar işlediğini ve tabanda çalıştığını görüyoruz.  AK Parti kurulduğu ilk günden beri milletin partisi olmak adına teşkilatlarına ve teşkilatlanmaya önem vermiş bir parti. Burada kurulan sandıklarla beraber tüm teşkilat mensuplarının bugün burada görüşleri sandığa yansımış oluyor.  Bu görüşler de Cumhurbaşkanımızın, Sayın Genel Başkanımızın önüne koyuluyor. Teşkilat mensubu arkadaşlarımızın görüşlerine, düşüncelerini, önerilerini ve şehir adına, gelecek adına sandığa yansıttığı bir gün” dedi.

AK Parti eski İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Dündar Ünlü ise “İnşallah bu temayyül yoklaması 24 Haziran’da ki milletvekili aday listesinde uyumlu, başarılı, şehre hizmet edecek bir listenin çıkmasına vesile olur. Teşkilatımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.