AK PARTİ’DE 40 KİŞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU

AK Parti'de, 24 Haziran 2018'de gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 40 kişi Eskişehir’den milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK PARTİ’DE 40 KİŞİ ADAY ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURDU
02 Mayıs 2018 Çarşamba 23:56

AK Parti’de aday adaylığı başvuruları için verilen süre doldu. AK Parti’den 40 aday adayının başvuru yaptığı öğrenildi.

ÖNEMLİ İSİMLER VAR

AK Parti’den aday adaylığı için başvuru yapanlar arasında önemli isimler dikkat çekiyor. AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, AK Parti Eskişehir eski Milletvekili Salih Koca, Avukat Ayşe Fert Dökmeci, AK Parti Eskişehir Kurucu İl Başkanı Osman Yüksel, Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehir Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü Süleyman Ekşi, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Fethi Fahri Kaya, Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Ali Mumcu öne çıkan isimler oldu.

TEMAYÜL YOKLAMASI 5 MAYIS’TA

AK Parti'de adaylık değerlendirmesine alınacaklarla ilgili ön incelemeye katkı sağlaması amacıyla teşkilat mensuplarının görüşünü öğrenmek için 5 Mayıs Cumartesi günü 10.00-16.00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda temayül yoklaması yapılacak.

OY KULLANACAKLAR

Üyeliği devam eden genel merkez parti kurucular kurulu üyeleri, il yönetim kurulu başkan ve üyeleri, il gençlik ve kadın kolları yönetim kurulu başkan ve üyeleri, il demokrasi hakem kurulu başkan ve üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, parti üyeliği devam eden ve aday adayı olmayan eski il başkanları ilçe yönetim kurulu başkan ve üyeleri, ilçe gençlik ve kadın kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri, parti üyesi büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, parti üyesi il, ilçe ve belde belediye meclisi üyeleri, parti üyesi il genel meclisi üyeleri, belde yönetim kurulu başkan ve üyeleri, belde gençlik ve kadın kolları başkanları, köy ve mahalle başkanları, parti üyesi, 22, 23, 24, 25 ve 26. dönem aday adayı olmayan milletvekilleri teşkilat temayül yoklamasında oy kullanacak.

SKM’YE TESLİM EDİLECEK

Önceki seçimler için yapılan temayül yoklamalarında sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yöneticileri oy kullanırken, bu kez kullanmayacak. Sayım döküm işlemleri tamamlandıktan sonra sonuçlar bir tutanak halinde üyeler tarafından imzalanarak, oy pusulaları ile Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına teslim edilecek.

İşte AK Parti Eskişehir Milletvekili Aday Adayı olanların tam listesi;

İdris Akgün

Yılmaz Altın

Elif Yenigün

Altan Kaya

Hüseyin Aksoy

Ali Mumcu

Gamze Keresteci

M. Süleyman Ekşi

Fethi Fahri Kaya

Ayşe Fert Dökmeci

Selami Gürcan

Hüseyin Dinç

Ali Demirel

Halil Yaşar

Nurettin Kaba

Ayhan Karadağ

Emre Darcan

Halit Halaç

M. Dündar Ünlü

Hüsnü Petek

İhsan Kaymak

Veli Can TEFON

Canan Dağaşan

Serhat Tunç

Gülser Yanar

Yetkin Tetik

Ayhan Arslan

Osman Yüksel

Cengiz Hardura

Delil Ateş

Süleyman Bakal

Hatice Çelik İlközen

Ayten Arslan Kızılsu

İbrahim Atıcı

Onur Şen

Saide Nur Alp

Salih Koca

Emine Nur GÜnay

Harun Karacan

Nabi Avcı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.