AK PARTİ ODUNPAZARI ADAYI DOĞAN GİBİ...

Üst düzey bir AK Partili, “Odunpazarı’nda Volkan Doğan’ın adaylığından daha doğal bir şey olamaz. Çok çalışıyor. Belediye başkan adaylığında bulunacaklar aynı performansı sergilemek zorunda.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ ODUNPAZARI ADAYI  DOĞAN GİBİ...
02 Şubat 2018 Cuma 16:33

Soner Uçak - Kulis Haber

Yerel seçimlere uzun bir süre olmasına rağmen siyasetin tansiyonu yükseliyor.

Özellikle yerel seçimler için start verilmiş durumda. AK parti şehrin bazı bölgelerinde seçim ofisleri bile kurmaya başladı.

Hal böyle olunca gözler yerel seçimlerde kimlerin aday olacağına çevrildi.

AK Parti Odunpazarı Belediye başkanlığı için adı en çok geçen isimlerden olan Volkan Doğan’ın bu hedefine ulaşması neredeyse kesinleşti.

AK Partili üst düzey bir yetkili Volkan Doğan’ın performansından övgü ile söz ederek, “Çok çalışıyor. Her platformda kendisini görüyoruz. Ben belediye başkanı olacağım demekle olmaz. Herkesin çalışması gerekiyor. Bu nedenle Volkan Doğan’ın adaylığından daha doğal bir şey olamaz. Belediye başkanı adayı olmak isteyenlerin aynı performansı sergilemeleri gerekiyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent - 6 yıl önce
O ne be! 23 Nisan'da mı oturacak başkanlığa :-)
Avatar
Recep HABUK - 6 yıl önce
Bütün gücümüzle çalışmalara katılacağız ailece,Yolun açık hakkında hayırlısı olsun kardeşim.Selam ve Dua İle
Avatar
Mehmet karabıyık - 5 yıl önce
Başkanımız volkan doğan
Avatar
Admin - 1 yıl önce
Çok çalıştığını hiç görmedik. Seçimi kaybettikten sonra ortadan kayboldu. Yıllardır eskişehirspor can çekişiyor, çok çalışan adam duruma el atardı. Yıllardır şehrin seçilmişleri kafalarını kuma gömdüler. Seçim yaklaştı diye sakın kafasını kumdan çıkarmasın. Aynı şey Burhan sakallı içinde geçerli. Seçimden sonra şehri terketti. Seçim yaklaştı diye ortaya çıkmasın. Bu 2 si tam hayal kırıklığı oy verenler için.
Avatar
1234566789 - 2 ay önce
Yukarda Yorumu yazan, yıllardır başkanlık yapanları niye görmüyor.