AK Parti MKYK Üyesi Sakallı’dan AK Partili belediye başkanına tepki

Gürgentepe Belediyesi'nin AK Partili Belediye Başkanı Yaşar Şahin'in, belediyeye ait şirkette çalışan 2 kadın işçiye makam odasında sendikadan istifa etmeleri için uyguladığı baskının görüntülerine AK Partili Burhan Sakallı’dan tepki geldi.

AK Parti MKYK Üyesi Sakallı’dan AK Partili belediye başkanına tepki
14 Kasım 2021 Pazar 15:00

2019 yılı Haziran ayında yaşanan olayda, Başkan Şahin makam odasına çağırdığı 2 kadın işçi ile Türk-İş'e bağlı Belediye-İş Sendikası'dan istifa etmeleri konusunda tartışıyor. Kadın işçileri içeri girer girmez "Oturma" diyerek azarlayan belediye başkanı görüntülerde, “Ben belediye başkanı olarak bu şirketinde müdürü olarak, yetkilisi olarak diyorum ki; siz bu sendikadan istifa edin” diyor. Medyaya düşen bu görüntülere AK Parti MKYK Üyesi Burhan Sakallı’dan tepki geldi. Sakallı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bir hemşehrine, bir çalışanına ve bir kadına davranışın son derece kaba, son derece çirkin ve hiçbir şekilde kabul edilemez bir davranış… Biz “gönül belediyeciliği” derken sizin yaptığınız; gönül kırmak, insan kırmak…” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.