AK Parti Kadın Kolları'nda Kongre Heyecanı

AK Parti Eskişehir Kadın Kollarında kongre heyecanı bu hafta sonu gerçekleştirilecek, İl Kadın Kolları 5.Olağan kongresi ile devam ediyor.

AK Parti Kadın Kolları'nda Kongre Heyecanı
31 Ocak 2018 Çarşamba 12:41

3 Şubat Cumartesi günü saat 14:00' de Çankaya Ekin davet solununda gerçekleştirilecek il kadın kolları kongresi ile AK Parti kadın kolları kongre sürecini Eskişehir'de tamamlamış olacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları başkanı Özlem Yalçın, " 2001 yılında çıktığımız bu kutlu yürüyüşe yine aynı heyecan ve kararlılıkla devam ediyoruz. Eskişehir İl Kadın Kollarımızın 5.Olağan kongresini partimizin yeni atılım döneminde yenilenerek, tazelenerek birlik ve beraberlik içinde 3 Şubat cumartesi günü saat 14'de Çankaya Ekin davet salonunda gerçekleştireceğiz. Kongremizin partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, tüm Eskişehir'li hemşehrilerimizi ve Eskişehir'li kadınlarımızı kongremize bekliyoruz," dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.