AK PARTİ İLE MHP ESKİŞEHİR’DE BİRLİKTE Mİ HAREKET EDECEK?

Kulislerin en fazla dillendirilen konuların başında gelen yerel seçimlerde AK Parti ile Milliyetçi Hareket Partisi birlikteliğine ilişkin görüşlerini aldığımız MHP İl Başkanı Kadir Bıyık, “Şuan için bizlere bu yönde bir bilgilendirme yapılmadı” dedi.

AK PARTİ İLE MHP ESKİŞEHİR’DE BİRLİKTE Mİ HAREKET EDECEK?
02 Şubat 2018 Cuma 15:05

Seçimlere hatırı sayılır bir zaman olmasına rağmen siyaset kulisleri bir hayli hareketli.

Son günlerde en çok konuşulan konuların başında ise yerel seçimlerde MHP ile AK Parti’nin birlikte hareket edeceği iddiası.

Eskişehir siyasetinin en çok dikkat çeken konusu haline gelen bu itifakı MHP İl Başkanı Kadir Bıyık’a sorduk. Bıyık, şuan için kendilerine bu yönde bir bilgilendirmede bulunulmadığını belirterek, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde ortak hareket edeceğiz. Yerel seçimlere ilgili olarak ise partimizin tavrının ne yönde olacağı 9-11 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapacağımız toplantı sonrasında netlik kazanacak” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.