AK Parti İl Kongresi 17 Şubat’ta

AK Parti Kongresinin tarihi ve yeri kesinleşti....

AK Parti İl Kongresi 17 Şubat’ta
22 Ocak 2021 Cuma 15:41

İl Başkanlığından yapılan açıklamada, 7’nci İl Kongresi’nin 17 Şubat’ta Yenikent Spor Salonu’nda gerçekleştirileceği ifade edildi. İl Başkanı Zihni Çalışkan yönetimindeki iktidar partisi 14 ilçede kongresini yapmıştı. AK Parti’de pandemi tedbirleri nedeniyle il kongrelerine ara verilmişti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın online olarak bağlandığı kongreler bir süre yeniden başlamıştı. İktidar Partisi şu ana kadar 50’ye yakın şehirde il yönetimini belirledi.

YEDİNCİ BAŞKAN ÇALIŞKAN

17 Şubat’ta belirlenecek AK Parti İl Yönetimi, partiyi 2023 ve 2024 yılında yapılacak seçimlere götürecek. AK Parti’de bugüne kadar Osman Yüksel, Fikret Dönmez, Ayşe Fert Dökmeci (vekalet), Murat Canözer, Salih Koca, Süleyman Reyhan, Dündar Ünlü, Murat Özcan (vekalet) il başkanlığı yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.