AK Parti İl Kadın Kollarından Bitlis'in Mutki ilçesi Çitliyol köy okuluna yardım eli

AK Parti Kadın Kolları Bitlis'in Mutki ilçesi Çitliyol köy okulundaki çocuklara kırtasiye malzemesi, hikaye kitapları ve oyuncak yardımında bulundu.

AK Parti İl Kadın Kollarından Bitlis'in Mutki ilçesi Çitliyol köy okuluna yardım eli
06 Şubat 2018 Salı 15:10

İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, yapılan kampanya ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: " Eskişehir'den Bitlis Mutki'ye uzanan güzel bir çalışmamız oldu. Ben'de bu çalışmaya katkı sağlayan arkadaşlarımızda hepimiz çok mutlu olduk. Burada önemli olan çocuklarımızın mutluluğu onlara verilen değer ve önem, biliyoruz devletimiz çocuklarımız için hertürlü imkanı sağlıyor. Ama bizlerde burada onların ablaları, anneleri olarak hediyeler vermek onları buradan düşündüğümüzü göstermek istedik. Bu vesileyle bizleri Bitlis Mutki Çitliyol köy okuluna ulaşmamızı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.