AK Parti İl Gençlik Kolları: Türk demokrasi tarihinin kara lekesi…

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları İnsan Hakları Başkanlığı, 12 Eylül Askeri Darbe'nin yıldönümü nedeniyle bir basın açıklaması yayınlandı.

AK Parti İl Gençlik Kolları: Türk demokrasi tarihinin kara lekesi…
11 Eylül 2018 Salı 16:41

Gençlik Kolları İnsan Hakları Başkanı Emre Akbaş, 12 Eylül’ün Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini belirterek, "Siyaset, bir toplumun bugününü doğru kurallar ve yöntemlerle idare etme ve geleceğini doğru planlama düşünce ve eylemidir. AK Parti olarak siyaset anlayışımızın temeli millet iradesidir. Milletimizin iradesi,  partimizin vazgeçilmez ilkelerden olmuş onu gölgeleyecek hiçbir uygulama ve vesayete müsamaha gösterilmemiştir. Bundan asla taviz verilmeyecektir. Kurulduğu günden bugüne kadar, siyaseti topluma hizmet aracı olarak gören partimiz AK Parti,  insan hakları ve hukukun üstünlüğünü tesis etmek hususunda ulusal ve uluslararası düzeyde alınması gereken tedbirleri almakta, atılması gereken tüm adımları atmaktadır. Bu konuda en ufak bir tereddüt göstermemektedir. Ülkemizin çağdaş demokratik kazanımlarının zaman zaman sekteye uğramasına sebep olan iç ve dış güçlerin de rol oynadığı askeri ve sivil vesayet kurumlarına, hükümetimiz anayasası hukuk kuralları çerçevesinde gerekli cevabı vermiş ve vermeye devam edecektir. Ülkemizin gelişmesinin önünü kesmek, tökezletmek, bölmek isteyen düşmanlar sosyal, siyasal, askeri ve ekonomik her yolu denemiş ve denemeye de devam etmektedir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.