AK Parti İl Başkanı Çalışkan: Parti içi rekabet AK Parti’ye yarar

Kurmayları ile birlikte esgündem26’yı ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan gündeme ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Çalışkan: Parti içi rekabet AK Parti’ye yarar
06 Eylül 2018 Perşembe 17:14

Esgündem26.com’un imtiyaz sahibi Ayşe Kaytan Uçak ve Haber Direktörü Soner Uçak’ın soruları yanıtlayan Çalışkan, parti içinde yaşanan rekabetin partilerine gayet olumlu yansıdığını belirterek, “Bunlar partimiz adına zenginliktir” dedi.

Çalışkan’ın ziyaretinden öne çıkanlar şöyle:

Parti içinde gerginlik var mı?

Ben kesinlikle parti içinde gerginlik sözünü kullanmam. Bunları en fazla rekabet olarak dillendirebiliriz. Bu rekabeti de partimizin zenginliği olarak görmek gerekiyor. Aksi yorumlar biraz niyet okumaya kaçar.

Vekiller arasında bir gerilim var mı?

Ben her üç vekilimize de eşit mesafedeyim. Vekillerimizin de gerek Cumhurbaşkanı ve Genel Başkanımıza bakış açıkları, gerek ise şehrimizin menfaati doğrultusunda yapmak istediklerine baktığımız zaman gayet uyum içinde çalıştıklarını görüyoruz.

Yerel seçimler ile ilgili neler söyleyeceksiniz?

Milliyetçi Hareket Partisi ile bir ittifak yapmak şehirdeki dengeleri değiştirir. Genel merkezlerimiz böyle bir karar almaları halinde bu ittifakın getireceği şartlara göre çalışacağız. İttifakın olmaması durumunda ise yine hız kesmeden tüm enerjimiz ile sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Zor bir süreçte görev aldığını düşünüyor musunuz?

Kesinlikle zorluk konusuna katılmıyorum. Belediyelerin hizmet konusunda ne yaptıkları ortada. Sadece bir algı ile mücadele edeceğimizi düşünüyorum. Bu algıyı da ortadan kaldıracağız. Gayet uyumlu bir şekilde çalışarak yerel seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağız.

Dündar Ünlü ile görüştünüz mü?

Dündar beyle ve eski başkanlarımızın tamamıyla görüştüm. Bundan sonra da aynı şekilde görüşmeye dev edeceğim.

Ünlü’nün ismi belediye başkan adaylığı için geçiyor. Olabilir mi?

Dündar bey istediği her makama aday olabilir. Murat etmesi halinde bu mümkün.

Basın ziyaretleri yapıyorsunuz Eskişehir basını ile ilgili neler söylersiniz?

Çok başarılı gündem oluşturmak konusunda oldukça başarılı ve güçlü bir medyamız var. Diğer illerle mukayese ettiğimiz zaman bu fark ortaya çıkar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.