AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan: Milletimizin kapısını daha sık çalacağız

AK Parti Eskişehir İl Teşkilatı, İl başkanı Süleyman Reyhan ve Milletvekilleri Fatih Dönmez ve Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile saha çalışmalarına başladıklarını belirterek, AK Parti'nin 21 yılda yaptığı eser ve hizmetleri anlatacaklarını söyledi.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan: Milletimizin kapısını daha sık çalacağız
10 Ağustos 2023 Perşembe 14:41

AK Parti Eskişehir İl teşkilatı yeni dönemle birlikte saha çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Milletvekili Ayşen Gürcan, İl Başkanı Süleyman Reyhan ve beraberindeki heyet Seyitgazi ilçesinde, Milletvekili Fatih Dönmez ve beraberindeki heyet ise Çifteler ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelecek.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan: Milletimizin kapısını daha sık çalacağız

Her dönemde vatandaşla iç içe olduklarını belirten AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Ak Parti olarak ‘’vatandaşlarımıza kapılarımız her zaman açık’’ dedi. Vatandaşın istek ve eleştirilerine kulak verdiklerini ifade eden Reyhan, "AK Parti İl Teşkilatımız ile koordine edilen çalışma kapsamında, MKYK üyeleri ve Milletvekillerinin katılımıyla 14 ilçe ve 539 mahallede programlar yapacağız. Düzenlenecek programlarda, AK Parti'nin 21 yılda yaptığı eser ve hizmetleri anlatacağız. Keza vatandaşımızın taleplerini de alıp önümüzdeki süreçte yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz. Bugün iki ilçemizde vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Önümüzdeki günlerde de kurulan heyetlerle ilçe ve Mahalle ziyaretlerimiz sürecek. Milletimizin kapısını her zaman olduğundan daha sık çalacağız. Çünkü Ak Parti ‘’gücünü milletten alıyor’’ dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.