AK PARTİ ADAY ADAYI DİNÇ PROJELERİNİ ANLATTI

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Dinç, milletvekili olduğu takdirde canla başla çalışacağını söyleyerek, projelerini anlattı.

AK PARTİ ADAY ADAYI DİNÇ PROJELERİNİ ANLATTI
14 Mayıs 2018 Pazartesi 12:31

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Dinç, basın mensuplarıyla Abacı Otel’de bir araya geldi. Milletvekili seçildiği takdirde gerçekleştirmeyi düşündüğü projelerden bahseden Dinç, şehrin sorunlarına hâkim olduğunu anlattı.

Eskişehir’in çileli bir trafiğe sahip olduğunu ve bu çileyi azaltmak için güney çevre yolu projesinin bir an önce hayata geçirilmesini sağlayacağını belirten Dinç, “Yeni çevre yolunun imar planlaması düzenlemesi inşallah AK Partili belediyelerimize nasip olur. Bu durumda Eskişehir topraklarından geçen her taşıtın durması ve harcama yapması için gerekçe oluşturarak alışveriş, eğlence, ticaret vb. hizmetlerin sunulduğu mekânların planlamasını yapmış olacağız. Sultandere-Sarısungur-Seyitgazi Yolu’na çıkış kısa sürede düzenlenmesi tamamlanırsa büyük bir trafik yoğunluğunun asgari düzeye indirilmesi sağlanmış olur” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.