AHMET NAMIK AKDOĞAN, BBP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

Büyük Birlik Partisi (BBP) Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Ahmet Namık Akdoğan, milletvekilliği aday adaylığı müracaatını Genel Merkez’e teslim etti.

AHMET NAMIK AKDOĞAN, BBP’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
25 Nisan 2018 Çarşamba 15:33

Akdoğan,  adaylığı adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bu kararı verirken her zaman söylediğimiz gibi ‘ben’ yerine ‘biz’ diyerek hareket ettik.

Genel başkanımız Sayın Mustafa Destici başta olmak üzere genel başkan yardımcılarımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yöneticilerimizle, partililerimizle, ilimizdeki oda, dernek ve STK başkanlarımızla istişare ederek bu kutlu yola çıkmaya karar verdik.  24 Haziran’da Türkiye’yi yeni bir süreç bekliyor.  Seçimlerde de cumhurbaşkanı adayımız Milli İttifak’ın da adayı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.