ADAR’DAN SAKALLI’YA TEPKİ: HAYALLE BU İŞLER OLMUYOR

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sakallı’nın Eskişehir- Alpu, Alpu- Mihalıççık ve Eskişehir- Mihalıççık, Eskişehir- Sarıcakaya yolları için ‘bakanlık yapmazsa belediye olarak biz yapacağız’ açıklamasını sert bir dille eleştirdi.

ADAR’DAN SAKALLI’YA TEPKİ: HAYALLE BU İŞLER OLMUYOR
24 Şubat 2019 Pazar 14:15

CHP Uluönder Seçim İletişim Merkezi açılışında konuşan Adar, Sakallı’yı cehalet ile suçladı. Adar, “Birkaç gün önce mevcut iktidar partisinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı , ölüm yolu haline gelen Alpu-Mihalıççık-Beylikova yoluyla ilgili bir basın açıklaması yapıyor. Sanki iktidara yeni gelmiş bir siyasi parti gibi bugüne kadar yapılamayan bu yolu ‘Büyükşehir Belediyesi olarak ben yapacağım’ diyor. İşte o, onun cehaleti. Büyükşehir Belediyelerinin hangi hinterlantta, hangi alanlarda yol yapacağı yasalarda son derece açık. Bunları bilmezlikten gelmek ya da vatandaşı yanıltmak adına bunları söylemek cehaletten başka bir şey değil. ‘Bizim hayallerimiz var’ diyorlar. Hayalle bu işler olmuyor. “

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.