Yoğun istek üzerine yeniden sahneye çıkacaklar

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından Engelliler Haftasında düzenlenen ve 30 engelli bireyin sahneye çıktığı, “Renk Verelim” gösterisi büyük beğeni toplamıştı. Gösterinin tekrarı için yoğun talep gelmesi üzerine, engelli bireyler yeniden sahneye çıkacak.

Yoğun istek üzerine yeniden sahneye çıkacaklar
31 Mayıs 2017 Çarşamba 13:21


Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezine bağlı olarak eğitim alan ve engelli atölyelerinde çalışan, toplam 30 bedensel veya zihinsel yetersizliği bulunan bireyin yer aldığı "Renk Verelim" etkinliği, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde gerçekleştirilmişti. Yaşları 20 ila 40 arasında değişen engelli bireyler, 6 aydır devam eden çalışmalar neticesinde ilk kez sahneye çıkmanın heyecanını yaşamışlardı.

“Renk Verelim” gösterisinde engelli bireyler; salsa, ritim, zumba, tango, lirik dans, bağlama, elektrogitar performanslarının yanı sıra Türk Halk Müziği solo gösterileri de gerçekleştirerek izleyicilerden tam not almıştı. Tüm gösterilerin ücretsiz olduğu etkinlik büyük beğeni toplarken, yeniden sahnelenmesi için de yoğun talep gerçekleşti.
30 engelli bireyin sahne alacağı “Renk Verelim” gösterisi, 5 Haziran 2017 tarihinde saat 13.00’de gerçekleştirilecek ve izlemek isteyen vatandaşlar Zübeyde Hanım Kültür Merkezinden bilgi alabilecek.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.