Usta tiyatrocudan Konsey’e ziyaret

Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği Ödül Töreni’ne katılmak için kentte gelen usta tiyatro sanatçısı Rasim Öztekin, Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Usta tiyatrocudan Konsey’e ziyaret
21 Mayıs 2017 Pazar 14:56

Eskişehir Kent Konseyi Kültür Sanat Çalışma Grubu’nun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları paydaşlığında bu yıl 7’ncisini düzenlediği “Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği Ödül Töreni”ne katılmak üzere şehrimize gelen usta tiyatro sanatçısı Rasim Öztekin ve duayen tiyatro sanatçısı Nejat Uygur’un torunu tiyatrocu Mana Uygur, ödül töreni öncesi Eskişehir Kent Konseyi’ni ziyaret ettiler. Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Genel Sekreter Ahmet Kapanoğlu ve Kültür Sanat Çalışma Grubu üyeleri ile bir araya gelen Rasim Öztekin ve Mana Uygur, Eskişehir Kent Konseyi’nin organizasyonunda gönüllü olarak bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söylediler. Öztekin ve Uygur böyle bir organizasyon ile gençleri tiyatro sanatına teşviklerinden ötürü başta Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.  Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sizler gibi usta tiyatro sanatçılarının şenliğimize destek vermesi bizleri daha güçlü kılıyor ”dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.