Piyanistliğe ilk adım tamam

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen “Piyanoya İlk Adım” müzik eğitimleri tamamlandı. Eğitimlere katılan piyanist adayı öğrenciler, düzenlenen yılsonu konserinde büyük beğeni toplandı.

Piyanistliğe ilk adım tamam
12 Haziran 2017 Pazartesi 14:09

Tepebaşı Belediyesi Özdilek Kültür ve Sanat Merkezi’nde, eğitmenler Amine Aygistova ve Özge Güncan tarafından verilen derslere katılan 7-17 yaş arasındaki 20'ye yakın çocuk yılsonu konserinde performanslarını sergiledi. Espark AVM’de düzenlenen konsere Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile ailesi, Espark AVM Müdürü Gökay Uzar, eğitmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Konser programı Piyanoya İlk Adım öğrencilerinden Günay Göktaş’ın İstiklal Marşı’nı piyano ile çalmasıyla başladı. Daha sonra minik öğrenciler sırayla öğrendikleri eserleri seslendirdi. Dünya klasiklerinden örnekler icra eden minikler, izleyicilerden alkış aldı.

Programda ayrıca eğitimleri başarı ile tamamlayan öğrencilere katılım belgeleri, daha önce eğitim almış ve konsere misafir öğrenci  olarak katılanlara ise teşekkür belgeleri takdim edildi.

Burada bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, “Özdilek Sanat Merkezi’mizde verilen eğitimler ne kadar verimli, bu konserde bir kez daha anlamış olduk. Çocuklarımızın destek verildiğinde sanat adına neler yapabileceğini de hep birlikte görüyoruz. Bizler onların sanata yönelmeleri, içlerindeki cevherin işlenebilmesi adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bu işte emeği geçen herkesi, desteğini esirgemeyen ailelerimizi özellikle kutluyorum. Çocuklarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan konser sonunda Başkan Ataç’a kızı Zeynep bir sürpriz yaptı ve sahneye çıkarak piyano başına geçti. Çaldığı şarkıyı babasına armağan eden minik Zeynep, herkesten alkış aldı.

Yılsonu konseri, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.