Miniklerin gösterisi ayakta alkışlandı

Odunpazarı Belediyesi Emek Oyuncak Kütüphanesi ve Zeytindalı Çocuk Merkezi yılsonu etkinliği düzenledi.

Miniklerin gösterisi ayakta alkışlandı
12 Haziran 2017 Pazartesi 11:11

Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde çeşitli gösteriler eşliğinde yapılan etkinliğe; Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcıları Figen Engin, Olcay Çokar ile Odunpazarı Belediyesi daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikte Emek Oyuncak Kütüphanesi ve Zeytindalı Çocuk Merkezi öğrencileri, bir birinden güzel gösteriler yaptı. Etkinlikte halk oyunları oynayan, çeşitli dans gösterileri yapan, şarkılar söyleyen minikler; bazen tavşan oldu bazen arı bazen de palyaço oldu. Etkinliği izlemeye gelenler ise miniklerin gösterisini büyük bir keyifle izledi.

Etkinliğin sonunda öğrenciler ve veliler İzmir Marşı eşliğinde dev Türk Bayrağı açarak hep bir ağızdan İzmir Marşını söylediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.