ETOMÜZE'ye yoğun ilgi

Açılışının üzerinden kısa süre geçmesine rağmen Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ni ziyaret edenlerin sayısı 7000’i aştı.

ETOMÜZE'ye yoğun ilgi
20 Mayıs 2017 Cumartesi 13:40

Frigya’dan günümüze Eskişehir’in ekonomi tarihini anlatan Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi (ETOMÜZE) ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Resmi açılışının üstünden kısa süre geçmesine rağmen Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılanıyor. ETOMÜZE 10 gün içinde 7017 kişi tarafından ziyaret edildi.

ETOMÜZE’de ziyaretler uzman görevliler eşliğinde ve gruplar halinde gerçekleştiriliyor. Müzede ayrıca şehir dışından ve şehir içinden gelen ilköğretim öğrencilerine yönelik aktiviteler de düzenleniyor.

Eskişehir’in ekonomi tarihine tanıklık etmek isteyenler Odunpazarı’nda Paşa Mahallesi Işıklar Sokak No: 7’de yer alan ETOMÜZE’yi Pazartesi hariç her gün 09:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edebiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.