Eskişehirli şair Büyükerşen için marş yazdı

Eskişehirli şair Faruk Uğur, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen için marş besteledi. Uğur, bestelediği marşı Büyükerşen’e verdi.

Eskişehirli şair Büyükerşen için marş yazdı
04 Ağustos 2017 Cuma 10:40

Büyükerşen hayranı olan Uğur, “Aralıksız dört dönem Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek bir 'ilk'e imza atan ve bir çok ilk'i gerçekleştiren  Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in duygularına hitap edebilmek ve | | | Eskişehir halkının düşüncelerine tercüman olabilmek için yazdığım ve bestelediğim  'Yılmaz Büyükerşen Marşı'nı, başkanımıza geçtiğimiz günlerde sunmaktan sonsuz mutluluk duydum. ''Yılmaz Büyükerşen Marşı'' şiirim de; Büyükerşen'in  Eskişehir'i örnek şehir haline dönüştürdüğünü, Eskişehir seninle hayaldi-oldu gerçek, yorulmayan, yılmayan, yolundan ayrılmayan Büyükşehir Belediye Başkanı olduğundan bahsettim'' dedi.

 

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.